Logg inn
 

Innlogging for registrerte brukere

Registrer ny bruker Glemt passord?
 
 
 
 
 

Hagetips

 • Belysning gir hagen det lille ekstra!

  Høsten og vinteren er en mørk tid i hagen, men det behøver ikke å bety trist eller kjedelig! Med godt planlagt utebelysning kan du skape et unikt og inspirerende utemiljø! "

  Les mer»
 • Peoner - vakre og lettstelte

  Peoner er blant hagens vakreste stauder med store blomster som egner seg utmerket til snitt. Det finnes en rekke sorter i ulike sjatteringer av rødt, rosa, gult og hvitt. Mange har også god duft. "

  Les mer»
 • Vintergrønne favoritter

  Vintergrønt er mer enn tuja og einer! Utvalget er stort, og med litt fantasi kan du skape fin variasjon i hagen også om vinteren. "

  Les mer»
 • Deling av stauder

  Etter noen år på samme sted har mange stauder vokst seg til omfangsrike planter og det kan bli trangt om plassen. Da er det ofte på tide å dele! "

  Les mer»
 • Enkelt vedlikehold med gode bunndekkere

  Nå er det høysesong for luking i hagen, og gjør du en grundig jobb nå vil du spare deg for masse arbeid senere i sesongen. Med riktige bunndekkere kan du gjøre jobben enda enklere! "

  Les mer»
 • Sneglesikre planter?

  Brunskogsneglen er dessverre blitt et kjent innslag i norske hager, men finnes det egentlig planter den ikke liker? "

  Les mer»
 • Hageverstinger - pass opp for disse!

  De fleste importerte hageplanter blir på sin plass innenfor hagegjerdet, og mange må stelles litt ekstra for at de skal trives i det barske klimaet vi har å tilby. Men noen innførte arter liker seg så godt her i landet at de begynner å etablere seg rundt omkring i naturen der de fortrenger stedegne arter. Dette er planter du bør kjenne til. "

  Les mer»
 • Stiklingsformering av lavendel

  Mange drømmer om mengder av frodig, duftende lavendel i hagen. Da er det lurt å vite at det er enkelt å ta stiklinger! Juli og august er et godt tidspunkt for å sette i gang. "

  Les mer»
 • Slik lager du dine egne roser!

  Stiklingsformering av roser er både enkelt og spennende! Ønsker du deg mange planter av samme type er det også langt rimeligere enn å gå til store innkjøp! Juni og juli er et godt tidspunkt for å sette i gang. "

  Les mer»
 

Har du glemt ditt passord?

Du vil motta en epost med dine brukerdetaljer etter du har fylt ut din registrerte epost.